Oken company refurbishment

Information

A company dedicated to the manufacture of chairs for offices and contract. Awarded in several awards for its chair designs, it wanted an access to its offices protected from the very degraded industrial environment around it. An access was designed with precast white concrete panels as visual menagerie to create an interior plaza with a Cork Oak tree in the centre that predisposes visitors to a well cared for and sophisticated space.


The doors were made of sulphurated brass, large format doors to be able to close the offices at night.
At the entrance we had the reception and a showroom to show the collections manufactured by the company.
The offices were opened into the factory with transparent glass panels to double the sense of space.

Client: OKEN

Project: Reforma oficines

Location: Rubí (Barcelona – Espanya)

Year: 2004