Construmat, Daisalux

Construmat 2001

Construmat 1999

Construmat 1995

Información

Daisalux, empresa especializada en el diseño, fabricación y comercialización de lámparas de emergencia, balizamiento y señalización.

La empresa encarga a diseñadores reconocidos cómo Josep Lluscà el diseño de nuevo modelos de lámparas de emergencia, el resultado fueron varias series de modelos como Argos, Hydra, Myra e Iris, que fueron unos modelos precursores de como ver las lámparas de emergencia. Lluscà dio visibilidad a unas lámparas invisibles.
El encargo al 95, fue de crear un espacio con un lenguaje nuevo por la presentación de estos modelos formalmente muy trabajados.

El primer muntatge es va proposar un llenguatge molt tècnic a partir d’utilitzar panels d’Alucobonb amb un acabat d’alumini natural, que contrastava i potenciava el llenguatge tècnic en què estava dissenyat.
Durant el certament del 99, vàrem anar amb un estand de Marca, on l’empresa i la seva cultura fos definitori a l’ambientació de l’espai. Es van suggerir uns pilars blancs, transversals, on es presentaven les diferents sèries, que donava a un centre de relació amb taules i barra de bar. Arquitectura funcional expressiva creant un edifici molt reconeixible.

L’últim muntatge el 2001, es va recomanar crear un edifici amb color on els productes es fonien amb un ambient optimista i dinàmic.

Els tres muntatges es va pensar en format modulat i va estar viatjant per fires internacionals.
El resultat és una percepció de Marca creixent, amb un posicionament cada vegada més definit, un mercat competitiu per les grans marques del sector.

Cliente: Daisalux

Proyecto: Estant feria

Ubicación: Construmat, Barcelona

Años: 1995-1999-2001